ember mug
Ember Mug 2 från CoolStuff.se

Ett inte helt ovanligt intresse hos alla pappor där ute är att njuta av god mat och dryck. Man har helt enkelt tröttnat på tråkiga färdigrätter, sliskigt lösgodis och svagt automatkaffe, och lägger hellre sina slantar på kvalitet än på kvantitet. Dessa pappor vet hur mycket en extra liten guldkant gör för en vanlig, tråkig vardag – genom att lyxa till det lite extra och kosta på sig något snäppet bättre kan njutningen bli så många gånger större. Känner du igen din farsgubbe i denna beskrivning? Då har vi den ultimata fars dag-presenten för dig här. 

Ember Mug 2 är en exklusiv termosmugg som bygger på den senaste tekniken, och hjälper till att hålla kaffet varmt längre. Muggen håller kaffet varmt i upp till 1,5 timme, och har man inte hunnit dricka upp den goda drycken vid det laget är det enkelt att ladda muggen på det medföljande underlägget. Underlägget laddar snabbt upp muggen samtidigt som kaffet får önskad temperatur. Detta är med andra ord en riktigt smart termosmugg, som med hjälp av en app styr hur varmt kaffet ska hålla sig. 

Ember Mug 2 gör det med sin smarta utformning enkelt att när som helst under dagen få njuta av en kopp perfekt tempererat kaffe, vilket verkligen sätter guldkant på tillvaron. Alla vet hur tråkigt det är att mötas av för kallt eller alldeles för hett kaffe – med hjälp av den här produkten går det att hitta sin egen valda favorittemperatur och på så vis bli garanterat nöjd när det vankas kafferast. Givetvis fungerar termosmuggen lika bra till andra varma drycker som te och varm choklad, om pappa föredrar detta framför en svart kopp java. 

Muggens design är dessutom riktigt snygg och stilren, vilket gör att den går hem hos de flesta fars dag-firare där ute. Vill du göra din present ännu lite bättre kan du komplettera med några paket kaffebönor av hög kvalitet, för att inspirera till härlig kaffebryggning som sedan ska avnjutas i den nya favoritkoppen. Vi lovar dig: din pappa kommer snart att undra hur han kunnat leva utan den!

Köp den hos CoolStuff för 1.595 kr.

Ember Mug 2 Smart mugg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *