Det är förvisso mer än en månad kvar till Fars Dag 2017 men det är såklart inte fel att vara ute i god tid och planera, framförallt om du vill hitta på något extra för pappa i år! Fars Dag firas ju olika mycket i olika familjer och oavsett hur mycket man uppmärksammar den så är det aldrig fel att fira pappa, vare sig det är på Fars Dag eller vilken annan dag som helst.

Ett trevligt sätt att uppmärksamma pappa på Fars Dag är att göra något tillsammans. Har han någon hobby som han aldrig brukar få med sig dig på? Fotboll? Trav? Opera? Låt din present till honom vara att gå med och göra honom sällskap på något du annars aldrig brukar följa med på. Se din fars synpunkt på aktiviteten och ha kul genom honom, om inte annat.

Annars kan ni mötas och lära er något nytt och hitta på något ingen av er gjort tidigare. Kolla i lokaltidningen och se vad som händer där ni bor? Vad skulle vara något INGEN av er skulle göra vanligtvis, kanske ska ni testa på det?

Ett mer konventionellt sett att spendera dagen är att bjuda på en upplevelse. Det finns massor av olika typer av upplevelser som är lagom för Fars Dag. Happy-Day.se har gjort en fin sammanställning av upplevelsepresenter som passar till fars dag!

Fars dag är i år 12:e november 2017

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *