fars dagNär det är dags för fars dag så är det också dags att köpa presenter. Vi vet ju alla att dessa två ting går hand i hand. Det kan vara svårt att hitta en present till sin far. Tendensen brukar vara att farsan redan har det mesta han vill ha, eller att du har dålig koll på vad som faller honom i smaken. Det är kanske i senaste lag att ge bort den smörkniv du gjorde i slöjden i mellanstadiet? Fars dag har anor ända bak till 1910-talets USA där Sonara Smart Dodd ville ära sin pappa som ensam hade uppfostrat deras familj med sex barn. Det dröjde fram till 1931 innan dagen fann sin väg till Sverige.

Som sagt, det kan vara knepigt att hitta presenter till sin pappa. Men det finns en del saker som alltid går hem. Den present som har kommit att bli klassisk (tillika nidbilden) av en fars dag-present är slipsen. Något för att markera den stiliga manligheten. Passar det just din pappa så är det en jättebra idé. Men det är långt ifrån alla pappor som faktiskt vill ha en slips. Och många av de som bär slips vill nog faktiskt välja den själv. I dag blir män mer och mer stilmedvetna. Slipsen från Ullared utgör inte samma magiska effekt länge.
Så tänk vidare lite på vad som kan passa din pappa.

På den här sidan finns det massor av presenttips till Fars Dag som underlättar i sökandet efter den perfekta presenten till just din pappa. Har du svårt att komma på något så tänk tillbaks på din egen uppväxt. Vad brukade din pappa göra när han ville uppmuntra dig? Med största sannolikhet så gjorde ni något tillsammans som även pappa gillade. Köp något som påminner honom om något ni gjort eller uppskattat tillsammans. Så stärker banden mellan far och barn!

Om Farsdagspresent.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *