sporbil
Foto från GreatDays.se

Jobba, städa, laga mat, diska, sova. Vardagen kan ibland kännas ganska trist och grå. Visst längtar man efter lite mer fart och fläkt ibland? För den motorintresserade pappan finns häftiga upplevelsepresenter som definitivt kommer att bli en succé vid fars dags-fikat i år. Upplevelserna finns på flera orter i landet, och du kommer garanterat att hitta en upplevelse som är precis rätt för din pappa. Beställ smidigt och enkelt ett presentkort som pappa sedan får lösa in när det passar honom.
Vad sägs till exempel om en åktur i en Lamborghini Gallardo eller Ferrari 430? På Greatdays.se finns ett flertal adrenalinfyllda äventyr som du kan bjuda pappa på. Förutom tidigare nämnda åktur finns även upplevelser där pappa själv får chansen att köra fordonet. Sätt pappsen bakom ratten på en supersportbil så kommer han ha något att skryta om i flera år framöver. Om du själv är sugen på att få följa med på ett fartfyllt äventyr kan du ge pappa ett presentkort på gokart för familjen. Den här upplevelsen är till för fem personer och passar barn från 9 år.
Så oavsett om du bjuder pappa på en enmans-tur eller en fartfylld dag med familjen så kommer en upplevelsepresent garanterat att bli ett minne för livet!
Pris: Från 695:-
Länk: https://www.greatdays.se/motor/supersport

Fartfyllda upplevelsepresenter
Märkt på:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *